KARAMAN / SARIVELİLER - Mustafa Barcın İmam Hatip Ortaokulu

Haz

İmam Hatip Ortaokulumuz 5. sınıfına ilçemizin herhangi bir ilk okulundan mezun olan öğrenciler kayıt yaptırabilirler.

May

İlköğretim Kurumları Standartları Sistemi girişleri başladı.

May

Okulumuz onarım talebinde bulunmuştur. Talebimiz doğrultusunda onarım talimatı çıkmış olup yaz döneminde iç ve dış cephenin boyanması, giriş kapılarının değişimi, yangın merdiveni yapılması, engelli rampasının yenilenmesi ve yemekhanenin kalorifer tesisatının güçlendirilmesi işlemleri yapılacaktır.

Mrt

Okulumuz 8. sınıfının liseye geçiş sınavına hazırlanması ve liseler ile ilgili tanıtım ve bilgilendirmeler yapılabilmesi için koçluk sistemi oluşturulmuştur.

Ock

Okulumuzda 1. Dönem hakkında velilerimizi bilgilendirmek ve öğrencilerimizi 2. Döneme daha iyi hazırlayabilmek için veli toplantısı yapıldı .

Ara

Proje kapsamında velilerimize öğretmenlerimizin belirlediği konularda farkındalık oluşturmak için seminer verilecektir. Seminer 03/01/2018 tarihinde saat 11.00-15.00 arasında okulumuzda düzenlenecektir.

Ekm

Okulumuzda oluşturulan kulüplere öğrenci dağılımları yapıldı. Çalışma planları hazırlanarak yıl içerisinde etkinliklerin yapılması planlandı.

Mrt