KARAMAN / SARIVELİLER - Mustafa Barcın İmam Hatip Ortaokulu

Kurum Standartları Veri Girişi

İlköğretim Kurumları Standartları Sistemi girişleri başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada İKS veri girişleri kapsamında modül sisteminde yer alan algısal yarar anketlerinin okul öncesi eğitim ve ilköğretim kurumlarında görev yapan yöneticiler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler (okul öncesi ve 1. sınıf öğrencileri hariç) tarafından doldurulması gerektiği belirtildi. İKS modülü veri giriş ekranı 9 Nisan – 29 Haziran 2018 tarihleri arasında açık kalacak olup bu tarihler arasında sisteme giriş yapılarak ekranda yer alan anketlerin doldurulması gerektiği açıklandı.

Veri girişleri yönetici, öğretmen, öğrenci ve veliler tarafından girilecektir. Veli girişleri E-Okul sisteminde veli olarak kayıtlı olan anne yada baba tarafından giriş yapılarak doldurulacaktır.

Kurum Standartları veri girişi için buraya tıklayınız.

Yayın: 23.05.2018 - Güncelleme: 23.05.2018 13:40 - Görüntülenme: 44